Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Αγαπητοί συμπατριώτες, δημότες του Δήμου Ήλιδας.
Αποτελεί κοινή διαπίστωση πως η Πόλη της Αμαλιάδας και συνολικά ο Δήμος Ήλιδας χρειάζεται άμεσα μια νέα επανεκκίνηση για να μπορέσει να μπει ξανά σε μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης.
Προκειμένου να συμβεί αυτό απαιτείται να δραστηριοποιηθούν ευρύτερες δυνάμεις με εμπειρία αλλά και διάθεση για προσφορά, φαντασία, όραμα, τεκμηριωμένες προτάσεις αλλά ταυτόχρονα δυνάμεις με ρεαλιστικές και πολύπλευρες ικανότητες σε όλα τα επίπεδα.
Όλο αυτό το εγχείρημα απαιτεί έναν επικεφαλής του αγώνα αυτού που να μπορεί αδιαμφησβήτητα να εμπνεύσει και να ενεργοποιήσει αυτές τις δυνάμεις και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Λυμπέρη που τα έργα του όλα αυτά τα 16 χρόνια που ήταν στο τιμόνι του Δήμου αποδεικνύουν ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει ακόμα. Τα έργα μιλούν από μόνα τους, γι’ αυτό άλλωστε είναι γνωστός όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά σε ολόκληρη την χώρα μέσα από την σημαντική παρουσία του στην ΚΕΔΕ ως ο Δήμαρχος των έργων, ο Δήμαρχος που διεκδικεί, ο Δήμαρχος που κερδίζει. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να ενώσει, μπορεί να συνθέσει, μπορεί να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα ικανών ανθρώπων από κάθε ηλικία, κάθε ιδιότητα και από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου και την ολοκλήρωση μεγάλων έργων που ο ίδιος εμπνεύστηκε. Με την δική σας στήριξη είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάλι ο Δήμαρχος της επόμενης ημέρας.
Φίλες και φίλοι, πιστεύω ακράδαντα ότι ο Γιάννης Λυμπέρης είναι ο μοναδικός και πιο κατάλληλος να υπηρετήσει την επείγουσα ανάγκη για συνεννόηση και συνεργασία μεταξύ όλων των δυνάμεων του Δήμου Ήλιδας, που είναι άλλωστε και πρόταγμα των ημερών για να βγει ο τόπος από την κρίση που έχει εισέλθει.
Στηρίζω τον Γιάννη Λυμπέρη και τον συνδυασμό <<ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ>> και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε μια νέα πρωτοβουλία για την συνέχιση ενός μεγάλου οράματος.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥΛΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ / ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Β3 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ