Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ υποψήφιος με το συνδυασμό του ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ


Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Σε όλους έχει γίνει φανερή η σημερινή κατάσταση που παρουσιάζει το Νοσοκομείο Αμαλιάδας: απαξιωμένο, υποβαθμισμένο, εξαθλιωμένο.
Η εικόνα αυτή έχει αιτία και είναι αποτέλεσμα προμελετημένου σχεδίου.
Η αδράνεια, η ανικανότητα και η εγκληματική αμέλεια της σημερινής δημοτικής αρχής λειτούργησε καταλυτικά για την εφαρμογή αυτού του σχεδίου.
Σήμερα, όμως, μπαίνει τέλος στα λόγια, στις συσκέψεις και τις αναποτελεσματικές κινητοποιήσεις.
Για να υπάρξει αύριο, εμείς οι νοσοκομειακοί, ως μέλη της δημοτικής παράταξης του Γιάννη Λυμπέρη πήραμε τις αποφάσεις μας.
Δε θ’ αφήσουμε να κλείσει το Νοσοκομείο Αμαλιάδας. Καταθέτουμε σήμερα την πίστη μας και τον αγώνα μας, σε μια προσπάθεια να παρακινήσουμε όλο το λαό της Ήλιδας και της Βόρειας Ηλείας, γιατί μόνο αυτός μπορεί να απαιτήσει και να δεσμεύσει τη σημερινή και αυριανή κυβέρνηση, όποια κι αν είναι. 
Ζητάμε:
1. Άμεση απεξάρτηση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας από τη δήθεν διασυνδεμένη λειτουργία με το Νοσοκομείο του Πύργου. Όχι μόνο συνεργασία δεν υπήρξε, αλλά η διασύνδεση έδωσε τη δυνατότητα να επικρατήσει η ανόητη λογική κάποιων, που εδώ και δεκαετίες επιμένουν ότι το Νοσοκομείο Αμαλιάδας λειτουργεί εις βάρος του Πύργου και πρέπει να κλείσει.
2. Άμεση επαναφορά του επιστημονικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού στις οργανικές τους θέσεις.
3. Άμεση προκήρυξη των θέσεων που μας αναλογούν για κάλυψη των αναγκών.
4. Οικονομική επιχορήγηση αναλογική με τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, όπως τις κατέγραψε η μελέτη Λιαρόπουλου το 2012, όταν αξιολόγησε το Νοσοκομείο σαν ένα από τα καλύτερα της χώρας και πρότεινε τη διατήρηση και την αναβάθμισή του.
Με τη νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από την παράταξή μας θα αναλάβουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα του Νοσοκομείου και είμαι βάβαιος πως θα δικαιωθούμε.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ,
επί σειρά ετών πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας
Γενικός Σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ